Сватбата на сина на футболната легенда с милиардерската дъщеря Никола Пелц стигна до съд Виктория и

...
Сватбата на сина на футболната легенда с милиардерската дъщеря Никола Пелц стигна до съд Виктория и
Коментари Харесай

Снахата на Бекъм похарчила 100 000 долара за прическа

Сватбата на сина на футболната легенда с милиардерската дъщеря Никола Пелц стигна до съд
Виктория и Дейвид Бекъм не случиха на сватове. След като към венчавката на най-големия им наследник Бруклин с актрисата Никола Пелц се подвигна много звук поради избора ѝ на рокля и изхарчените 3 млн. $ за охолно празненство, в този момент се оказва, че ще има и правосъдно дело за сватбата.

Бащата на булката – милиардерът Нелсън Пелц, е завел иск към уредниците на празника Никол Брагин и Ариана Грихалба. 80-годишният предприемач, чието персонално положение се прави оценка на 1,4 милиарда $, упорства да му бъдат върнати 159 хиляди $ депозит. Той е неудовлетворен от работата на двете сватбени агентки и ги уволнява дни преди самото събитие, откакто те са свършили забележителна част по организацията му. Те от своя страна също го съдят, защото считат, че семейство Пелц е нарушило контракта. Никол Брагин и Ариана Грихалба претендират за обезщетение от най-малко 41 000 $ – относително дребна сума за опциите на милиардера, а също и за заможните му сватове Виктория и Дейвид Бекъм, чието положение се пресмята на 450 млн. $. И несъмнено в случай че знаеха, че част от доказателствата по делата ще стигнат първо до медиите преди до съдиите, евентуално щяха да ги дадат, с цел да си спестят ваденето на нелицеприятни условия към сватбата. Както разясняват някои всемирски наблюдаващи в родината на младоженеца Англия, почналата в Съединени американски щати правосъдна сага рискува да трансформира брачния съюз сред Никола Пелц и Бруклин Бекъм в най-безрадостното сватбено тържество в света на шоубизнеса.

От изтекли в медиите документи и непокътнати чатове сред фамилията и уредниците излиза наяве, че обилната гала е подготвяна близо две години. Тъй като е решено да се организира в първокласното имение на бащата на булката в Палм Бийч и той е трябвало да покрие забележителна част от разноските, Нелсън Пелц е имал основен глас кое и по какъв начин да бъде направено. Майката на младоженеца, която е дизайнерка, обаче очевидно също се е опитвала да наложи някои свои разбирания, тъй като от известията се вижда по какъв начин семейство Пелц се опасява, че Виктория Бекъм може да разбере за някои “грешки ” при планирането.

Булката пък моли уредниците да не споделят на бъдещия ѝ брачен партньор, че счита да похарчи 100 000 $ за прическа и грим, защото “ще бъде доста сърдит ”. Освен това тя била постоянно прекомерно заета, с цел да разисква детайлности по телефона с тях, което още повече нараснало хаоса към сватбата. Имало предпочитание да се канят разнообразни известни персони, в това число принц Хари и брачната половинка му Меган, с цел да може младата двойка по-решително да навлезе в света на шоубизнеса.

Стигнало се до такава степен, че дни преди плануваната дата Нелсън Пелц изискал да анулира сватбата. Съпругата му Клаудия обаче го убедила да не го прави, тъй като това ще навреди на репутацията на щерка им. 28-годишната Никола гради кариера на модел и актриса, а сега дори се снима във филм, на който е сценарист и режисьор. Качва се на стилния подиум, когато е единствено на 11 година, и още тогава се прокрадват мнения, че това е с помощта на парите на нейния татко и на контактите на майка ѝ, която също е била манекенка. Самата Никола Пелц отвръща, че разчита на помощ от родителите си, само че тя се показва единствено в препоръки.

Става в действителност известна обаче след омъжването си за най-големия наследник на Виктория и Дейвид Бекъм предходната година. Бруклин е с 4 година по-млад от нея и към момента не може да откри професионалния си път. Първоначално се пробва да пробие във футбола като звездния си татко, само че не се получава. След това взема решение да стане модел, въодушевен от работата на майка си в света на модата, само че устоя единствено няколко години. Пробва се като професионален фотограф, само че и от това също нищо не излиза.

Последният му опит е да се трансформира в онлайн готвач. Разчитайки на известността си в обществените мрежи, той стартира да разгласява видеа по какъв начин подготвя разнообразни ястия. Естествено към това му занятие има интерес, само че доста бързо си печели и много рецензии, че рецептите му не са нищо изключително, а и в множеството случаи са зле приготвени. Наложи се фамозният готвач Гордан Рамзи, който е другар на семейство Бекъм, да го отбрани. По думите му Бруклин има интерес към храната от дребен и не той е желал да е дете на толкоз известни хора, поради което всяка негова стъпка в този момент се следи изключително сериозно. “Очевидно татко ми е знаел какво прави от доста дребен. Аз сготвям от по-малко от три години. Окей е да си на 25, 26 и даже на 30 година и да не знаеш още какво ще правиш. Разбирате какво имам поради, нали ”, отговори на рецензиите 23-годишният Бруклин Бекъм. Според самопризнания на жена му той усеща огромно напрежение, с цел да угоди на хората с кариерата си, и това не му харесва. Получавал много препоръки от тъста си Нелсън Пелц по какъв начин може да успее в Съединени американски щати, само че все още не е разкрил свое занятие.

Съдебните каузи към сватбата му с Никола евентуално още повече ще го затруднят. Той към този момент трябваше да потушава обществени клюки за напрежение сред нея и майка си, откакто Пелц отхвърли да носи булчинска рокля,

основана от стилната къща на Виктория Бекъм, а се довери на надалеч по-известния ѝ съперник Валентино. Съществуват разлики сред двете семейства и къде младите е по-добре да живеят. Бекъм считат, че родната Англия е по-подходяща за професионален старт на сина им, само че Пелц желае да е по покрай Холивуд поради актьорската си кариера. Засега наподобява, че тя съумява да се наложи, което не е изненадващо, защото има персонално положение от 400 млн. $ с помощта на татко си, професионални задължения и наличие в обществените мрежи. Към момента Бруклин не е известно да е проработил или получил някаква огромна сума от родителите си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР